Dyrekcja Rozbudowy Miasta Gdańska - Zrealizowane

Używamy plików cookies, aby pomóc w personalizacji treści, dostosowywać i analizować reklamy oraz zapewnić bezpieczne korzystanie ze strony. Kontynuując, wyrażasz zgodę na gromadzenie przez nas informacji. Szczegóły znajdziesz w zakładce: RODO

Zakończyliśmy realizację zadania polegającego na zagospodarowaniu terenu wokół Szkoły Podstawowej nr 26 przy ul. Karpiej.

W budynku Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 7 przy ul. Chałubińskiego 13 Dyrekcja Rozbudowy Miasta Gdańska zrealizowała przebudowę istniejących pomieszczeń zaplecza sanitarno – szatniowego zlokalizowanych przy sali sportowej na poziomie piwnic i parteru.

 

LoGoTyP

Zakończyliśmy zadanie polegające na remoncie sal i korytarza w Szkołach Okrętowych i Ogólnokształcących Conradinum. Roboty budowlane przeprowadzono w pięciu salach dydaktycznych. W części gmachu zostały wymienione okna i drzwi. Wykonawca zajął się również wymianą grzejników, wentylacji i instalacji kanalizacyjnej. W ramach zadania przeprowadzono także osuszanie ściany budynku oraz izolacji zewnętrznej.

W Zespole Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 21 w Gdańsku przy ul. Marusarzówny 10, Dyrekcja Rozbudowy Miasta Gdańska prowadziła modernizację małej sali gimnastycznej. Realizacja polegała na odnowieniu tzw. małej sali gimnastycznej znajdującej się w budynku zespołu sportowego nad maszynownią basenu pływackiego. 
Modernizacja obejmowała: 

Zakończyliśmy realizację zadania polegającego na przebudowie sali gimnastycznej w Zespole Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 17 z klasami sportowymi przy ul. Kanapariusza 1 w Gdańsku.

W ramach tegorocznych modernizacji w obiektach oświatowych Dyrekcja Rozbudowy Miasta Gdańska zrealizowała kompleksową przebudowę węzła żywienia w Przedszkolu Nr 40 mieszczącym się przy Alei Rzeczypospolitej w Gdańsku. Zakres rzeczowy zadania obejmował roboty budowlane, sanitarne i elektryczne związane z wykonaniem przebudowy pomieszczeń kuchni oraz zaplecza kuchennego - o łącznej pow. ok.112,5 m2. Podstawowym założeniem przebudowy było wydzielenie części kuchennej od części ogólnej budynku w celu zapewnienia prawidłowego zaplecza socjalno-sanitarnego dla personelu kuchni, a także wydzielenie dróg czystych od brudnych, zapewnienie prawidłowej wentylacji mechanicznej i ogrzewania kuchni oraz ogólna poprawa warunków pomieszczeń objętych zamówieniem.